Geen tijd om ziek te zijn

Het was de afgelopen week volop in het nieuws... griepepidemie in Nederland is een feit! Hoe kon ik denken dat mij dit bespaard zou blijven?! Natuurlijk ben je als hardwerkende moeder geen uitzondering op de regel. Ik heb alleen simpelweg geen tijd om ziek te zijn! 

Onmisbaar

Het is pas 5 uur wanneer ik badend in het zweet wakker word. Iedere spier in mijn lijf doet pijn wanneer ik probeer om te draaien. Het is meteen duidelijk... de griep! Na nog twee uurtjes draaien in mijn bed, bepaalt de wekker dat de dag begint. Een dag waarin ik onmisbaar zal zijn! Bjorn moet naar school, Finn roept al dagen dat hij met mij een duplo-kasteel gaat bouwen, de was stapelt zich op, om 16 uur is het weer tijd voor zwemles en op het menu van vanavond staat "mama's verse pizza". Een moeder heeft gewoon geen tijd om ziek te zijn! Nu vraag ik me af... is dat een mening of een aantoonbaar feit? Ben ik echt zo onmisbaar?

Negeren

Even schiet het door mijn hoofd dat ik ook zou kunnen blijven liggen. Ziek is ziek! Maar nog geen seconde later besluit ik om de griep te negeren en spring onder de douche. Gewoon doorgaan, dan gaat het prima. Wanneer ik met een dekentje op de bank kruip, ben ik verloren!

Gewoon doorgaan

Bjorn zit op school✔️ Finn z'n duplo-kasteel staat te pronken in de woonkamer✔️ De was draait✔️

Ik geef Finn een broodje en breng hem naar bed voor z'n middagslaapje. Nu zou ik ervoor kunnen kiezen om ook even te gaan liggen, maar ik blijf erbij... doorgaan is beter! Ik pak een stapel magazines, klap mijn laptop open en ga aan het werk. 

Geen straf

Voor Kiddyz ga ik regelmatig op pad om leuke merkjes of winkels te spotten, maar vandaag ga ik op jacht vanuit mijn eigen huis. Ik struin het internet af, blader door de verschillende magazines en check mijn mail. Heerlijk aan de grote tafel met alles wat ik nodig heb binnen handbereik. Bepaald geen straf om zo te "moeten" werken. Griep of geen griep! 

Gouden regel

Regelmatig krijg ik de vraag waaraan iets moet voldoen om bij Kiddyz geplaatst te kunnen worden. Opzich best een lastige vraag. Daar heb ik niet echt een gouden regel voor. Ik vertrouw op mijn eigen gevoel. Vind ik iets leuk en bij Kiddyz passen, dan plaats ik het!

Enorme dosis energie

De mailbox staat vol met leuke berichten. Van het aanvragen van producttests tot enthousiaste reacties van de lezers. Door de enorme dosis energie die ik hiervan krijg, verdwijnt de griep steeds meer naar de achtergrond. Ik pak de agenda en plan de producttests en nieuwe winacties in. Ik zou je nu natuurlijk kunnen vertellen om welke producten het gaat, maar ik houd het nog eventjes geheim. Wel kan ik je zeggen dat ze volledig bij Kiddyz passen. Uniek, hip en leuk! 

Inspiratie

De mail is op orde, dus de zoektocht naar leuke items kan beginnen. Ik haal veel inspiratie uit de magazines. Wanneer ik iets zie dat me aanspreekt, omcirkel ik het. Wie weet zit er tussen de cirkels van vandaag wel dat ene leuke koopje! Op internet lees ik de resultaten van een onderzoek bij baby's in Engeland. Misschien dat hier een nuttig weetje tussen staat?! Ik vraag mij af of mijn inmiddels rood gekleurde wangen door de koorts of mijn enthousiasme voor Kiddyz komen. Voor nu moet ik mijn werk stoppen. Ik stap weer in de moederrol en haal Finn uit bed. 

Ik ben er nog niet over uit

Bjorn heeft z'n zwemtechniek verbeterd✔️ De eigen gemaakte pizza is tot de laatste kruimel opgegeten✔️ De schone was ligt in de kast✔️

Ik ben er nog steeds niet over uit. Heeft een moeder echt geen tijd om ziek te zijn of is dat iets wat ik zelf ooit in het leven heb geroepen? Wat ik wel weet is dat ik nu toch echt met dat dekentje de bank op kruip. Ik geef heel even toe aan dit griepvirus. Maar als morgen de nieuwe dag begint... ben ik gewoon weer die onmisbare moeder!

INFORMATIE

VOLG ONS

ZWANGER?

Schrijf je HIER in voor het gratis WIJ cadeaupakket met o.a. de blije doos!