Wondere wereld

Deze keer dompel ik me onder in de wondere wereld van zwangerschap en baby's op de jaarlijkse Negenmaandenbeurs. Een leuke ontmoeting met bestaande partners van Kiddyz en mooie nieuwe producten. Ik geef je een kijkje bij een aantal van deze geweldige merken.

Hoogzwangere hormoonbom

Al twee keer eerder bezocht ik de veelbesproken Negenmaandenbeurs. Als hoogzwangere hormoonbom strompelende ik toendertijd langs alle stands, opzoek naar mooie producten en nuttige informatie voor mij en mijn toekomstige baby. Als pedagogisch onderbouwde moeder van twee kinderen en het brein achter Kiddyz, ben ik inmiddels een schat aan informatie rijker omtrent deze wondere wereld van de kleintjes.

BabyBeGood

Uitgenodigd als "relatie" van de Negenmaandenbeurs vertrek ik namens Kiddyz richting de RAI in Amsterdam. Met hoge verwachtingen zet ik de eerste stappen binnen de beurshal. Mijn aandacht wordt direct getrokken door het grote houten bord van Puur Baby Plaza, Mama kiest voor puur. Een verzameling van stands vol met duurzame merken, winkels en informatie. Alles voor een bewuste leefstijl voor (toekomstige) ouders en hun kind(eren). BabyBeGood heeft hier met zijn workshops en mama masterclasses een prominente plek op het workshop paviljoen.

4NaturalKids

Ik raak in gesprek met Arlette van 4NaturalKids, een puur, exclusief en hip lifestyle merk voor baby's en kinderen. Met gebruik van alleen maar 100% biologisch katoen worden o.a. babydekens, aankleedhoezen, speendoekjes en badcapes in eigen atelier met de hand gemaakt. Ik krijg uitleg over de XL Badcape. Door zijn grote formaat is hij te gebruiken van 0 tot junior. Daarnaast heeft hij een bijzondere vorm, waardoor je je kindje gemakkelijk kunt inwikkelen. Ideaal wanneer hij vanuit een warm bad naar de commode verplaatst wordt. Ik vind het een fantastisch product!

NAÏF Quality Baby Care

Vervolgens loop ik verder naar de stands van Mom's Favorites. Jonge Nederlandse merken ontwikkeld door een nieuwe generatie ouders, voor een nieuwe generatie kinderen. Kwalitatieve, eerlijke en duurzame producten die zijn ontstaan uit eigen behoefte. Ik raak in gesprek bij de stand van NAÏF. Al eerder kwam Kiddyz met dit merk in aanraking voor een producttestBij gebrek aan kwalitatief hoogwaardige producten voor hun eigen kinderen startte de twee ondernemende vaders, Sjoerd Trompetter en Jochem Hes een geweldige productlijn voor baby's zonder schadelijke of mogelijk irriterende ingrediënten, NAÏF! De producten van NAÏF QUALITY BABY CARE garanderen het comfort van een gezonde huid voor jouw kleintje(s) van top tot teen en alles ertussenin. Gemaakt van serieus natuurlijke ingrediënten en van de hoogste kwaliteit voor baby’s met een normale, gevoelige en droge huid met neiging tot atopie. Ik word uitgebreid geïnformeerd over de volledige productlijn, inclusief de gloednieuwe zonnebrand. Wat een geweldige producten en een leuk gepassioneerd team!

TiS Lifestyle

Het volgende merk dat mijn aandacht trekt is TiS Lifestyle, een uniek, eigen en tijdloos merk, dat artikelen ontwerpt en produceert in beperkte oplage. Voor in de babykamer, maar ook voor in de keuken of woonkamer. Het is vrolijk, fris, uniseks, en súpermakkelijk combineerbaar. Geïnspireerd door de eenvoud van Scandinavische en Japanse prints. Voor mij is dit merk volledig nieuw, maar één ding is zeker... de mooie producten en vrolijke prints van TiS Lifestyle spreken mij enorm aan!

Little & Pure

Wat leuk om op de beurs kennis te maken met Willemijn van Little & Pure. Een waanzinnig mooi merk waarvoor Kiddyz in het verleden comfortabel geluk voor 2 testte. Een omslagdoek voor de kleintjes en een omslagdeken voor de moeder of vader van 100% zuiver scheerwol. Willemijn vertelt mij uitgebreid over het klepledikant van Little & Pure. Een echte musthave voor op de kinderkamer. Doordat de zijkanten naar beneden kunnen klappen heb je in een handomdraai, zonder schroevendraaiers of montage, een juniorbed waardoor je jaren plezier hebt van dit ledikant. Ik ben onder de indruk van de prachtige producten van Little & Pure en de passie waarmee Willemijn erover vertelt.

Tsjip geboortekaartjes

Tsjip geboortekaartjes showt op de beurs de allermooiste exemplaren in verschillende stijlen. Ze zijn vrolijk, lief, stoer, romantisch of hip met vleugje van 'toen'. Ruime keus uit unieke geboortekaartjes, zoals een geboortekaartje met een foto van je kindje of hippe geboortekaartjes in letterpress stijl. Ik maak een leuk praatje met Lolita, het gezicht achter Tsjip en de fantastische ontwerpen. Ben je zwanger? Dan is een kijkje bij Tsjip geboortekaartjes absoluut de moeite waard. Grote kans dat je hier het kaartje van je dromen vindt!

Hangloose Baby • Designed by daddies, loved by babies

Een geweldig concept, welke ik jullie niet wil onthouden, is Hangloose Baby Designed by daddies, loved by babies. Een boxkleed en babyhangmat in één. Vijf vaders uit Scheveningen ontwikkelden een zwevend boxkleed welke dit jaar (2016) is bekroond met de Baby Innovation Award in de categorie Furniture & Decoration. Na een leuk gesprek met één van de innovatieve vaders, werd mij het enorme succes van dit product duidelijk. De mannen van Hangloose Baby hebben als missie om wereldwijd een gerenommeerd merk te worden in de babylifestyle. En volgens mij... zou dat nog best wel eens kunnen gaan lukken! 

Geslaagde Negenmaandenbeurs

Het was een in mijn ogen een geslaagde Negenmaandenbeurs. Ik heb een top dag gehad in deze wondere wereld vol nieuwe kennis, ervaring en leuke gesprekken. Beladen met goodiebags, folders, proefmonsters en flyers keer ik weer huiswaarts. Tot volgend jaar!


INFORMATIE

VOLG ONS

ZWANGER?

Schrijf je HIER in voor het gratis WIJ cadeaupakket met o.a. de blije doos!