Lentekriebels

Loes Ackermann, lentekriebels, gedachten

De zon breekt door en de temperatuur kruipt langzaam omhoog. Ik geniet in het zonnetje van de vrolijk fluitende voorbijgangers. Iedereen voelt ze... lentekriebels! Ik barst van de energie, maak nieuwe plannen en ben onbegrensd aan het dagdromen. Wat gebeurt er wanneer ik deze hersenspinsels op een rijtje zet... het geeft jou een uniek kijkje in mijn gedachten!

vernieuwde garderobe

Ik denk dat iedere vrouw zich wel herkent in deze situatie, je staat minuten lang voor je kledingkast met die ene belangrijke vraag.. 'wat trek ik aan'. Na alle broeken, jurkjes, topjes, truien en vestjes in mijn handen te hebben gehad, trek ik uiteindelijk de conclusie dat ik níks heb om aan te trekken. De winkels hangen vol met de nieuwste mode die ik dolgraag in mijn kast zou willen zien. Ik kan eindeloos voor de etalage staan gluren naar al dat moois. Wat zou het toch heerlijk zijn als ik voor één dag alles kan kopen wat ik wil... in één keer een totaal vernieuwde garderobe. Dat ene mooie jurkje met bijpassende pumps, die stoere spijkerbroek met witte sneakers en dat mooie vest voor een wandeling op het strand. Geen keuze hoeven maken tussen die gave tas in het camel of grijs... ik koop ze gewoon allebei!

nieuw huis

Ik wil verhuizen! Niet dat ik het nu zo slecht heb hoor. Ik bewoon een kwart van een lieflijk wit boerderijtje, midden in het Gooi, omringd door leuke buren en op loopafstand van de winkels. Maar toch droom ik van een nieuw huis. Een groter huis met een ruime tuin, genoeg slaapkamers (mijn mannetjes slapen nu samen op één kamer) en een grote woonkeuken. Wat lijkt het me heerlijk om op een zondagmorgen met mijn gezin te kunnen genieten van een uitgebreid ontbijt met warme broodjes en verse jus d'orange aan die gigantische eettafel midden in de gezellige woonkeuken. Of uren lang natafelen met vrienden onder het genot van een goed glas wijn. Ook al staat verhuizen op nummer 1 van meest stressvolle situaties... mij lijkt het heerlijk om alles in te mogen pakken!

Mini mensje

Ik mag in mijn handjes knijpen als moeder van twee prachtige gezonde kinderen, maar wat zou ik er dolgraag nog zo'n mini mensje bij willen. Elke keer wanneer ik een zwangere buik zie, droom ik weg naar de tijd dat ik zelf zwanger was. Heel eerlijk waren dit helse maanden vol met pijn, vermoeidheid en onzekerheid, maar op de één of andere manier kleurt mijn gedachte deze zware periode naar iets onwaarschijnlijk moois. Ik droom van nog een kindje dat het huis vult met vrolijk gelach, kleurrijke fantasieën en onvoorwaardelijk houden van!

Aan de top

Begin 2015 kwam ik met een plan... een overzichtelijk online magazine gericht op (aanstaande) ouders. Met als basis mijn pedagogische achtergrond en een enorme hoeveelheid passie voor de wereld van de kleintjes, startte ik eind juli 2015 Kiddyz. Sindsdien besteed ik heel wat uurtjes aan de vele uiteenlopende items. En wat vind ik dit onwijs leuk om te doen! In het korte bestaan van Kiddyz heeft het magazine een enorme groei doorgemaakt. Mensen beginnen het te ontdekken en volgen trouw de ontwikkelingen. Ook zijn er steeds meer bedrijven die zich willen verbinden aan Kiddyz, wat leuke en interessante samenwerkingen oplevert. Juist omdat het zo goed gaat met de ontwikkeling van het online magazine, droom ik van Kiddyz aan de top. Wat zal ik trots zijn wanneer Kiddyz een waar begrip is onder (aanstaande) ouders!

Het is aan mij

Lentekriebels... het laat me onbegrensd dagdromen. Nu is het aan mij om mijn leven te blijven dromen of om mijn dromen te gaan leven!


INFORMATIE

VOLG ONS

ZWANGER?

Schrijf je HIER in voor het gratis WIJ cadeaupakket met o.a. de blije doos!