CUPCAKE EI

WIL JE EENS IETS ANDERS DAN HET STANDAARD GEKOOKTE EITJE BIJ HET ONTBIJT?! VERRAS JE KINDEREN MET EEN CUPCAKE EI! SUCCES VERZEKERD EN HEEL GEMAKKELIJK ZELF TE MAKEN


STAP 1

Verwarm de oven voor op 175 graden en maak het cupcake beslag volgens de gebruiksaanwijzing op de verpakking

STAP 2

Boor met een kurkentrekker een gat in ieder ei

STAP 3

Maak het gat groot genoeg zodat je de eierschaal straks gemakkelijk kunt vullen met een spuitzak

STAP 4

Maak de eieren volledig leeg


STAP 5

Spoel ze na en laat ze een half uurtje weken in water met een beetje zout

STAP 6

Spoel ze goed na zodat al het zout weg is en laat de eieren omgekeerd drogen

STAP 7

Plaats de eieren in een cupcake bakvorm en ondersteun ze met aluminiumfolie. Vul ze vervolgens voor driekwart met het beslag (spuitzak)

STAP 7

Zet ze ongeveer 23 minuten in het midden van de voorverwarmde oven. Snijd overtollig cake voorzichtig van de eieren af


INFORMATIE

VOLG ONS

ZWANGER?

Schrijf je HIER in voor het gratis WIJ cadeaupakket met o.a. de blije doos!