(advertorial)

Kiddyz test deze keer het Slaapzakje van Fresk!

Dit zomer-slaapzakje van Fresk bestaat uit 2-laags muslin, wat hem luchtdoorlatend en absorberend maakt. Muslin heeft de natuurlijke eigenschap om kinderen fris in te laten slapen tijdens zwoele en zweterige zomernachten. Het materiaal reguleert de temperatuur van je kindje en zorgt voor een perfecte lichaamstemperatuur. Het Slaapzakje van Fresk is dubbel gevoerd en gemaakt van 100% organisch katoen volgens het GOTS-keurmerk. -Fresk

GOTS-keurmerk

GOTS (Global Organic Textile Standard) is een internationale standaard voor biologische kleding en textiel en gaat uit van 100% biologische grondstof. Alle kleding en textiel met dit keurmerk moeten voor minstens 70% uit biologische vezels bestaan. Ook vereist deze certificering sociale criteria bij de katoenvelden en de verwerking tot stof, zoals minimumloon, een verbod op kinderarbeid en een veilige en hygiënische werkomgeving. Kijk voor meer informatie op de website van Global Organic Textile Standard.

Scandinavië

Fresk ontwerpt producten om het leven vrolijk en kleurrijk te maken. Door de combinatie van Hollands design met een vleugje Scandinavië is de collectie van Fresk lief, fris en een beetje eigenwijs. Van rompers tot pyjama's, van boxkleden tot wikkelvestjes... Fresk biedt originele en bijzondere producten!

Zachte winters

De winters van voor 2013 weet je je misschien nog wel te herinneren. Temperaturen onder de -10, schaatsen op de plaatselijke bevroren watertjes en uren lang sneeuwpret in je eigen achtertuin. Tegenwoordig zijn de winters zacht en schrikken we als we een ochtend de autoruit moeten krabben. Met de eerste krokussen in het gras en de jonge knoppen aan de bomen, vergeten wij de hoop op een dikke laag sneeuw en bereiden wij ons voor op een mooie lente en warme zomer.

Warmtestuwing

De zomer brengt echter ook weer een zorg met zich mee. Wat veel ouders niet weten is dat er gevaar schuilt in het te warm kleden van je baby. Wanneer deze zijn warmte onvoldoende kwijt kan, krijgt hij een snellere ademhaling, gaat hij zweten en gaat z'n hartslag omhoog. Dit kan verlies van vocht en warmtestuwing veroorzaken. Een enorm risico, vooral tijdens de onbewaakte slaapmomenten. Het kiezen van het juiste beddengoed voor je baby is dus van groot belang!

Geen optie

Fedde is met zijn 7 maanden erg beweeglijk. Hij rolt het liefste de hele kamer door en ontdekt iedere hoek. Ook in zijn ledikantje ligt hij vaak lang te draaien tot hij uiteindelijk opgerold in een hoekje in slaap valt. Een lakentje of dekentje is in zijn geval dus geen optie. Maar met de zomer in het vooruitzicht vind ik de standaard slaapzak vaak te warm. Kleintjes komen er vaak klam en plakkerig van het zweet weer uit. Fresk  heeft (in mijn ogen) de ideale oplossing... een zomer-slaapzakje van 2-laags muslin, welke luchtdoorlatend en absorberend is. Mijn stoere Fedde mag hem namens Kiddyz testen!

Whale Blue Fog

Dandelion Grey

Whale Blue White


Fox Blue

Leaves Pink

Elephant pink


Retro tijdperk

Het Slaapzakje van Fresk ziet er geweldig uit. Geen alledaags printje, maar een tikkeltje eigenwijs met een knipoog naar het retro tijdperk. De stof is vergelijkbaar met een kwalitatieve hydrofiele doek, zacht en sterk tegelijk. Wanneer hij zo in mijn handen ligt, voelt hij luchtig en licht aan. Dit in tegenstelling tot de zwaardere exemplaren in Fedde's kledingkast. Mijn verwachting van dit perfect afgewerkte Fresk Slaapzakje in hooggespannen!

Soepel

Aangezien de meteorologische lente nog maar net is begonnen, zijn de nachten nog best koud. Ik besluit het zomer-slaapzakje dan ook overdag te testen. Wanneer Fedde tekenen van vermoeidheid begint te vertonen, vervang ik zijn kleding door een pyjama en rits ik het Slaapzakje bij hem aan. Waar een "normale" slaapzak vaak stug aanvoelt, valt dit zachte exemplaar van Fresk soepel om hem heen. Fedde heeft het van nature altijd snel warm. Zelfs na een winterse nacht haal ik hem 's morgens vaak met klamme voetjes uit z'n bed. Ik ben benieuwd hoe dat is na een slaapje in dit muslin Slaapzakje.

Geweldig gezicht

Zachtjes hoor ik gebrabbel over de babyfoon. Na ruim twee uur volledige stilte, ontwaakt Fedde uit zijn middagslaap. Eenmaal bij zijn ledikantje aangekomen, word ik begroet met een brede glimlach. Wat een geweldig gezicht... dat blije koppie in combinatie met de vrolijke print van Fresk. Wanneer ik het Slaapzakje openrits, merk ik direct op dat zijn voetjes nog steeds droog en behaaglijk warm aanvoelen. Dit overtuigt mij absoluut van het feit dat de stof goed ademt en voorkomt dat mijn kind het te warm heeft.

Intens blij

Dit Slaapzakje van Fresk is absoluut functioneel en daarnaast een ware lust voor het oog. Ik heb geen idee wat Fedde er zelf van vindt, maar deze mama is intens blij met dit geweldige product! Ik kan niet wachten op die eerste warme, zwoele zomernacht!

Winactie

Ben je nieuwsgierig geworden naar dit geweldige Slaapzakje? Kiddyz mag er in samenwerking met Fresk één weggeven. Wil jij kans maken? Kijk dan snel naar onderstaande winactie!

Kiddyz mag dit Slaapzakje van Fresk

(6-12maanden)

t.w.v. €42,50 weggeven!


 Wil jij hem winnen?


Klik op onderstaande button

voor de winactie

Deze actie loopt t/m 18 maart 20.00 uur. 

Door deelname verklaar je akkoord te gaan met 

Wil je de producten van Fresk bekijken?

Klik dan op onderstaande button

INFORMATIE

VOLG ONS

ZWANGER?

Schrijf je HIER in voor het gratis WIJ cadeaupakket met o.a. de blije doos!