(advertorial)

Kiddyz test deze keer de Hangloose Baby!

Hangloose Baby is een boxkleed en hangmat in één. Dit zachte en stevige design-boxkleed bestaat uit verschillende lagen en materialen. De bovenlaag is gemaakt van natuurlijk katoen met een zachte luchtige vulling. De unieke stiklijnen van de bovenlaag zijn geïnspireerd op de Japanse origami papiervouwkunst. Door de stiklijnen kan de bovenlaag op verschillende manieren worden omgevouwen en kun je een veilige omgeving voor je baby creëeren. De onderlaag is gemaakt van een stevig canvas en kan worden opgespannen in de hoeken van een babybox. De baby ligt heerlijk op de zachte bovenlaag en door de stevige onderlaag veilig met een rechte lighouding. Hangloose Baby is zwevend in de babybox te gebruiken als hangmat voor baby's van 0 tot 3 maanden. Hangloose Baby is tevens geschikt om buiten de deur te gebruiken als speel- of boxkleed: In het park, op het strand of gewoon in de tuin of op het balkon. -Hangloose Baby

Vijf vaders uit Scheveningen

Dick, Daniël, Thomas, Lars en Rick zijn vijf vaders uit Scheveningen met een juiste balans tussen creativiteit, management, productkennis, marketing en sales. Met elkaar ontwikkelden ze het concept van Hangloose Baby. De naam Hangloose komt uit de surfwereld en is een wereldwijde begroeting onder surfers, waarbij men elkaar aangeeft dat het relaxt gaat. De baby ligt veilig en vrij, op een relaxte manier, in het boxkleed. Naast de goed doordachte functionaliteit, hebben de vaders ook rekening gehouden met de uitstraling van het design. Deze is, door de combinatie van een bijzondere uni-kleur met een (beperkt zichtbare) frisse illustratie, onderscheidend en zeer stijlvol. 

 

Designed by daddies, loved by babies

Écru

Heather grey

Dark heather


Geadviseerd door kraamzorg en consultatiebureau

Het gebruik van een babyhangmat bij gezonde baby's van 0 tot 3 maanden wordt vaak geadviseerd door kraamzorg en consultatiebureau. Het heeft een positief effect op huibaby's, baby's met (neiging tot) overstrekking en op baby's met een voorkeurshouding of problemen in de motoriek. Echter zitten er ook nadelen aan de "standaard" hangmat. Zo kan hij te ver doorzakken, wat slecht is voor de ruggengraat, en bestaat er een kans dat de ademhaling belemmerd wordt wanneer de baby met het hoofd tegen het doek komt te liggen. Hangloose Baby heeft hier in het ontwerp rekening mee gehouden door een versteviging in het liggedeelte aan te brengen, zodat de rug goed en gelijkmatig ondersteund wordt. Daarnaast is Hangloose Baby verstelbaar en kun je zelf bepalen hoe recht de baby komt te liggen.

Ik huil het liefste met hem mee

Sinds een kleine vier weken wordt mijn leven gevuld met mini kleertjes, slapeloze nachten, vieze luiers, flesjes melk en eindeloos veel knuffelen. Ik geniet enorm van ieder moment met Siem. Ook hij lijkt enorm te genieten van al die aandacht. Wanneer ik hem weg wil leggen in zijn box, begint hij vaak direct te huilen. Misschien is het nog een restje hormonen, maar ik huil op zo'n moment het liefste met hem mee. Ik kan het mij eigenlijk ook best goed voorstellen... je wordt omringd door warmte en aandacht en vervolgens lig je in een harde en koude box. Weg geborgen gevoel! Ik probeer het enigzins te compenseren met warme kruiken en zachte dekens, maar het lijkt het niet te evenaren.

Baby Innovation Award

Van Kiddyz krijg ik de unieke kans om de Hangloose Baby te testen. Al eerder zag ik op social media veel lovende berichten over dit gloednieuwe concept voorbij komen. Alleen al het feit dat vijf vaders een babyproduct ontwikkelen vind ik geniaal en maakt me reuze nieuwsgierig! Ik krijg de Hangloose Baby overhandigd in een mooi verzorgde verpakking. Op de doos staat prominent het symbool van de Baby Innovation Award 2016. Hangloose Baby is winnaar van deze prestigieuze prijs in de babybranche, binnen de categorie ‘’furniture and decoration’’. Dat belooft veel goeds! Ik open de doos en tref een Écru Hangloose Baby boxkleed aan met een achterzijde voorzien van een illustratieve print in een frisse geel/oranje kleur. Bijgevoegd zijn een doosje met 4 straps en een zeer duidelijke gebruiksaanwijzing. Ik haal het boxkleed uit de doos en vouw hem uit. Deze heeft een heerlijk zachte bovenlaag met diverse stiklijnen. De canvas onderlaag is voorzien van 4 lussen op iedere hoek. Als hij zo voor me ligt, moet ik bekennen dat ik nu al dol ben op dit award winning product. Het design van  dit kwalitatief hoogstaande kleed is geweldig. Hij past perfect in mijn rustige interieur, waardoor hij zelfs midden in mijn woonkamer absoluut niet misstaat als speelkleed.

Klaar voor gebruik

Ik ben vooral benieuwd naar de "hangmat functie" van de Hangloose Baby, dus maak ik de box klaar om hem te bevestigen. Ik plaats de bodem van de box in de hoogste stand (dit i.v.m. de veiligheid) en verwijder het aanwezige speelgoed. In de gebruiksaanwijzing staat met tekst en illustraties beschreven hoe ik de straps (voorzien van een haak en lus) aan de vier hoeken van de box moet bevestigen. Binnen no-time heb ik de 4 straps bevestigd en kan ik ze aan de 4 lussen van de onderlaag van het Hangloose Baby boxkleed haken. Ik trek de straps nog even strak aan en haal de uiteinden door de twee gaten in de haak (voor extra veiligheid)... en hij is klaar voor gebruik! 

Prinsheerlijk

Nadat Siem genoten heeft van de persoonlijke aandacht tijdens het voeden en het knuffelen, is het de hoogste tijd om hem kennis te laten maken met de Hangloose Baby. Ik merk direct op dat ik niet hoef te bukken wanneer ik hem neerleg... een groot pluspunt voor mijn rug! Siem ligt prinsheerlijk in het midden van de Hangloose Baby. Doordat je de hoeken en randen kunt omvouwen dankzij het stikpatroon, creëer je in een handomdraai een comfortabel kommetje. Waar Siem normaal gesproken flink protesteert wanneer ik hem in de box leg, slaakt hij nu een diepe en tevreden zucht. Hij slaapt ongestoord verder terwijl ik voorzichtig een dekentje over hem heen leg. Ik betrap mezelf er op dat ik naar hem blijf kijken. Ik durf gewoon nog niet te geloven dat de Hangloose Baby zo'n rustgevend effect heeft op mijn kind.

Enorm veel rust

In de dagen die volgen begin ik steeds meer te beseffen wat voor een geweldig product de Hangloose Baby is. Keer op keer kan ik Siem veilig en tevreden neerleggen. Dit brengt enorm veel rust. Niet alleen voor Siem, maar ook voor mij. Terwijl Siem heerlijk ligt te relaxen, heb ik even wat tijd voor mezelf. Ik werk de was weg, drink een kop thee of plof neer op de bank met een goed boek. Hangloose Baby... in mijn ogen een zeer terechte winnaar van de Baby Innovation Award 2016!

Winactie

Ben je nieuwsgierig geworden naar de Hangloose Baby? Kiddyz mag er in samenwerking met Hangloose Baby één weggeven. Wil jij kans maken? Kijk dan snel naar onderstaande winactie!

Kiddyz mag een Hangloose Baby

t.w.v. €89,- weggeven!

 

 Wil jij hem winnen?

 

Klik op onderstaande button

voor de winactie

Deze actie loopt t/m 7 april 20.00 uur. 

Door deelname verklaar je akkoord te gaan met 

Wil je dit door Kiddyz geteste product bekijken?
Klik dan op onderstaande button

INFORMATIE

VOLG ONS

ZWANGER?

Schrijf je HIER in voor het gratis WIJ cadeaupakket met o.a. de blije doos!