Review, Houten tekstbord, Kids With Flair, Dots Lifestyle, Interieur, Kinderkamerstyling, Alfabet

(advertorial)

Kiddyz test deze keer het Houten Tekstbord van Dots Lifestyle!

Maak zelf je teksten, vrolijke uitspraken en meer met dit prachtige Houten Tekstbord van het Nederlandse merk Dots Lifestyle. Mix en match de 89 letters en tekens zoveel je wilt en maak passende teksten voor elke gelegenheid. -Dots Lifestyle

Kids with flair

Het Houten Tekstbord van Dots Lifestyle wordt Kiddyz aangeboden door de inspirerende shop, Kids with Flair. Hier vind je lifestyle, decoratie en andere hebbedingen voor grappige peuters, stoere kleuters en coole kids. De verpakking straalt direct uit waar het Nederlandse merk voor staat... duurzaam, eenvoud, kwaliteit en schoonheid. Alle houten producten van Dots Lifestyle worden zelf ontworpen en ambachtelijk geproduceerd. Mijn verwachtingen zijn hoog gespannen bij het openen van de doos en het bekijken van het product. Ik ben blij verrast door de bijzonder mooie, goed afgewerkte kwaliteit van het bord en de uitneembare standaard. Verder tref ik een klein wit doosje aan met daarin de 89 letters en tekens.

Boys room

Ik begin met het bevestigen van de standaard en het uitleggen van alle letters en tekens. De enorme hoeveelheid geeft me inspiratie voor leuke teksten en quotes. Er passen maar liefst 7 kaartjes op een rij, dus er is veel mogelijk! De eerste tekst die in mij op komt is BOYS ROOM. Mijn twee mannetjes (Bjorn van 6 en Finn van 3) delen een stoere jongenskamer waar dit coole Houten Tekstbord zeker niet zal misstaan. Wanneer ik de letters op het bord plaats, valt mij op dat de kaartjes van een mooi groot formaat zijn. Ideaal, want zo blijft de tekst ook van een afstandje goed leesbaar. Het illustratieve huisje maakt het plaatje compleet. Enthousiast ga ik op zoek naar de letters voor mijn volgende tekst.


Twinkle little star

Toen Finn slechts één dag oud was, liep zijn grote broer op z'n teentjes naar de wieg. Voorzichtig keek hij over het randje en begon zachtjes te zingen... 'Twinkle twinkle little star how i wonder what you are, up above the world so high like a diamond in the sky. Twinkle twinkle little star how i wonder what you are.' Een magisch moment dat ik niet snel zal vergeten. Sindsdien zing ik het iedere avond voor het slapen gaan en biedt het troost bij verdriet. Dit inspireert mij voor de volgende tekst op het Houten Tekstbord, TWINKLE LITTLE ☆. 'Ster, roept Finn enthousiast bij het zien van het bord. Terwijl ik op een afstandje tevreden het resultaat bekijk, hoor ik hem zachtjes zingen... 'twinkle twinkle little star...'

Aap noot mies

Terwijl ik al mijn inspiratie los laat op het Houten Tekstbord, zie ik vanuit mijn ooghoeken dat Bjorn inmiddels een aantal woordjes heeft gevormd met het ruime aanbod aan letters. Hij zit in groep 2 en is al druk bezig met leren lezen. Dit Tekstbord blijkt een geweldig product te zijn om hem hierbij te helpen. Zo verandert dit decoratieve bord in een functioneel en uitdagend leesplankje. Na ruim een uur puzzelen met letters blijken de kaartjes duidelijk bestand tegen de onvoorzichtigheid van een zesjarige kleuter. Ik vind geen enkele beschadiging... top kwaliteit!

mix & match

De mogelijkheden van dit kwalitatief hoogwaardige Houten Tekstbord zijn eindeloos. Of je hem nou gebruikt voor een dagelijks inspirerende quote, als leesplankje voor je naar schoolgaande kind of als informatief tekstbord... mix en match de 89 letters en tekens voor een passend resultaat! Loop jij ook over van inspiratie en weet jij hét perfecte plekje bij jou in huis voor dit geweldige Houten Tekstbord van Dots Lifestyle?! Kiddyz mag er in samenwerking met Kids with Flair één weggeven. Wil jij kans maken? Kijk dan snel naar onderstaande winactie!

Kiddyz mag een Houten Tekstbord 

van Dots Lifestyle

weggeven!

 

 Wil jij hem winnen?

 

Klik op onderstaande button

voor de winactie

Deze actie loopt t/m 13 mei 20.00 uur. 

Door deelname verklaar je akkoord te gaan met 

Wil je dit door Kiddyz geteste product bekijken?
Klik dan op onderstaande button

INFORMATIE

VOLG ONS

ZWANGER?

Schrijf je HIER in voor het gratis WIJ cadeaupakket met o.a. de blije doos!