(advertorial)

Kiddyz test deze keer de KipKep Woller!

De Woller is de nieuwste warmtebron voor baby, peuter of kleuter. Het gebruik van het met vlaszaad gevulde warmtekussen is veelzijdig: 

Vermindert buikkrampjes

Verwarmt het bedje

Verwarmt de kinderwagen

Verwarmt de handdoek

Verwarmt de kleertjes

Ontspant bij huilen en onrust

Ontspant bij buikpijn van peuter en kleuter

Bevordert het toeschietreflex bij borstvoeding -KipKep

Buikkrampjes

De meeste pasgeboren baby's zijn tijdens hun eerste week nog erg rustig en vredig. Na deze eerste week beginnen de darmpjes verder te ontwikkelen en kan de baby last krijgen van buikkrampjes. Het lichaampje overstrekt zich en de baby huilt veel. Als ouder zoek je naar alle mogelijkheden om de pijn te verlichten. Zo helpt het soms om de baby op z'n buikje te wiegen of hem in een warm badje te laten ontspannen. Dit kost alleen erg veel energie en tijd van de kersverse papa en mama. En hoe graag je ook alles doet om je kindje te helpen, soms lukt dat gewoon even niet.

Veelbelovend

KipKep heeft dè oplossing! Een warmtekussen gevuld met vlaszaad die je over het buikje van de baby kunt leggen. Zo heeft de baby de ontspannende warmte die hij nodig heeft en heb jij als ouder je handen vrij. Dit klinkt veelbelovend!

Door merg en been

Saar ligt te huilen in de box. Aan haar overstrekte lichaampje en het trappelen van de beentjes te zien heeft ze last van buikkrampjes. Het geluid gaat door merg en been en maakt mij als moeder licht wanhopig. Ik heb alles geprobeerd: een andere fles voor haar voedingen zodat ze minder lucht binnen krijgt, druppeltjes die het zouden moeten verminderen, wiegend door de kamer lopen, etc. Natuurlijk helpt het allemaal wel een klein beetje, maar ze vergaat nog steeds van de pijn. Ik sta vaak machteloos toe te kijken en kan alleen maar hopen dat de krampjes snel weer afnemen.

Niet te vinden

Al eerder was ik opzoek naar een kruikje dat veilig genoeg was voor Saar, maar dat is niet te vinden. Een met heet water gevulde kruik brengt risico met zich mee en leg ik dan ook niet graag op haar buikje. De hittepitten die de reguliere winkels verkopen zijn vaak groot en zwaar, dus duidelijk niet bestemd voor zo'n inimini lijfje. Nu krijg ik van Kiddyz de kans om de KipKep Woller te testen. Ik ben benieuwd of het echt zo doeltreffend en veilig is als ze zeggen.

Eenvoud

Het KipKep Woller Warmtekussen in de kleur Stone Grey wordt geleverd in een simpele verpakking. Een kartonnen doosje met een plastic omhulsel, meer niet. Hierdoor straalt het eenvoud uit. En laat dat nou precies zijn waar ik op zit te wachten, een eenvoudig product zonder al teveel poespas. Ik zie direct wat ik in handen heb. Ik had (gezien eerdere ervaringen met warmte-kruiken en kussens) een groot formaat verwacht, maar deze Woller is klein van stuk. Heel fijn, aangezien het op Saar haar kleine babybuik moet passen. De eerste indruk van deze Woller is goed en maakt mij erg nieuwsgierig naar de rest.

Kwalitatief goed

Uit deze eenvoudige, stijlvolle verpakking haal ik het met vlaszaad gevulde Woller warmtekussen voorzien van leuke stippen en een mooie grijze hoes. Deze hoes is gemaakt van velours wat heel lekker zacht aanvoelt. De Woller en de hoes zien er zo op het eerste gezicht kwalitatief goed uit. Uit de verpakking komt verder nog een zeer duidelijke gebruiksaanwijzing. Er wordt aangeraden om de hoes voor het eerste gebruik te wassen. Hij kan gewoon op 40 graden in de wasmachine. Ideaal! Aangezien een volgende aanval van buikkrampjes bij Saar vast niet lang op zich laat wachten, besluit ik dit direct te doen.

Speciaal ontwikkelde vorm

Ik begin de lichaamstaal van mijn kleine Saar al aardig te begrijpen. Ze begint onrustig te worden en balt haar vuistjes. Dit is het perfecte test-moment, de buikkrampjes zijn in aantocht! Snel pak ik de Woller zonder hoes en verwarm deze gedurende 30 seconde op 600 Watt in de magnetron. Wanneer de tijd is verstreken haal ik de Woller er voorzichtig uit. Hij voelt niet heet aan, maar lekker warm. Lijkt mij een prima temperatuur voor zo'n kleine babybuik. Ik stop hem in de hoes en plaats hem zachtjes op haar, met romper en boxpak bekleedde, buikje. Door de speciaal ontwikkelde vorm wordt het gewicht verdeeld over de zijkanten. Ondanks dat Saar ligt te trappelen met haar beentjes, blijft de KipKep Woller keurig op z'n plek liggen. Het duurt niet lang of de warmte geeft de werking waar ik op hoopte. Haar onrust neemt af en ze lijkt volledig te ontspannen. Ze kreunt nog zachtjes na, maar valt uiteindelijk heerlijk in slaap!

De voorverwarm-test

Na deze zeer geslaagde test ben ik al behoorlijk onder de indruk van de KipKep Woller. Maar het is tijd voor stap 2, de "voorverwarm-test". Aangezien het buiten steeds kouder wordt, verwarm ik de kinderwagen altijd even met een kruik voordat ik vertrek. Wanneer het echt koud is laat ik diezelfde kruik in de wagen, om zo ook tijdens het wandelen warmte te kunnen bieden. De kruik is een product waar ik sinds de eerste dag al een beetje mijn twijfels bij heb. Hoogstwaarschijnlijk is het veilig en uitvoerig getest, maar toch... gekookt water dicht bij mijn kleintje voelt gewoon niet goed. Ik verwarm de KipKep Woller weer in de magnetron. Nu iets langer (40 seconde), omdat hij niet op haar lijfje zal liggen. De heerlijke warme Woller plaats ik in de hoes en leg ik onder het dekentje in de kinderwagen. Ondertussen maak ik mezelf en Saar klaar voor vertrek. De kinderwagen voelt in deze korte tijd al lekker warm. Snel leg ik Saar onder de warme deken en stop haar goed in. De Woller plaats ik bij haar voetjes en wij zijn klaar voor vertrek. Ook voor het verwarmen van de kinderwagen is deze KiKep Woller in mijn ogen geweldig! 

Eindeloos veel mogelijkheden

Gedurende de dagen die volgen blijkt al snel dat het gebruik van deze KipKep Woller eindeloos veel mogelijkheden heeft. Hij verwarmt haar bedje voordat ze gaat slapen, haar handdoek voor na het badje, haar buikje bij krampjes en laat haar ontspannen wanneer ze onrustig is. En daarnaast is hij ook nog eens te gebruiken om het toeschietreflex bij borstvoeding te bevorderen of als koudecompres door de Woller simpelweg even in de koelkast of vriezer te plaatsen.

Meerdere leuke kleuren

De KipKep Woller is verkrijgbaar in meerdere leuke kleuren. Zelf wil ik graag kunnen afwisselen qua kleur, maar heb genoeg aan één Woller. Daar heeft KipKep over nagedacht, want de hoezen zijn voor een redelijke prijs ook los te verkrijgen.

In één woord geweldig

Ik ben overtuigd. De KipKep Woller is in één woord, geweldig! Hij maakt niet alleen Saar, maar ook deze mama erg blij. Bedankt KipKep!

Kiddyz mag deze Woller van KipKep weggeven!

Wil jij hem winnen?

Klik dan snel op onderstaande button

Deze actie loopt t/m 27 december 20.00 uur. 

Door deelname verklaar je akkoord te gaan met de

algemene voorwaarden


Wil je dit door Kiddyz geteste product bekijken?

Klik dan op onderstaande button

INFORMATIE

VOLG ONS

ZWANGER?

Schrijf je HIER in voor het gratis WIJ cadeaupakket met o.a. de blije doos!