Little Label review

(advertorial)

Kiddyz test deze keer DE PYJAMA'S VAN LITTLE LABEL

Het kinderkledingmerk Little Label ontwerpt collecties voor elke dag waar je als kind in wilt wonen en als modebewuste ouder graag naar wilt kijken. Bij Little Label noemen ze dat: ‘fashion meets comfort’. De nieuwe 2016 wintercollectie bevat comfortabele en stijlvolle jersey- en sweat items, ideaal voor winterse dagen. De ontwerpers van Little Label hebben zich laten inspireren door het plezier wat kinderen halen uit winterse dagen; spelen in het bos, sneeuwpoppen maken in de sneeuw, warme chocolademelk bij de open haard. Hier is een vrolijke, kwalitatieve collectie uit voort gekomen met als thema ‘Let’s play outside’! Onderdeel van de nieuwe wintercollectie is de populaire Little Label pyjama collectie die dit seizoen weer extra uitgebreid is. Heerlijk zachte jerseys gecombineerd met warme en comfortabele geweven flanel in 100% katoen. Ook is weer gewerkt met stijlvolle prints in prachtige kleuren. Voor baby’s en kinderen tot en met veertien jaar.  -Little Label

NIEUWE GARDEROBE

Met de laatste hittegolf nog vers in het geheugen kijk ik uit naar de naderende herfst en koude winterdagen. Samen met mijn gezin genieten van prachtige herfstwandelingen over de hei en heerlijke uitgebreide "pyjama-ontbijtjes" in het weekend. Een nieuw seizoen vraagt bij mijn kinderen vaak om een compleet nieuwe garderobe. Zo lijkt die prachtige broek van Bjorn (6 jaar), die voor deze zomer nog als gegoten zat, ineens gekrompen en is het favoriete shirt van Finn (3 jaar) veranderd in een naveltruitje. Van onderbroeken tot winterjassen... alles wordt in huis gehaald. Iets wat ik altijd lastig vind, zijn de pyjama's. Slapen is erg belangrijk voor de ontwikkeling van mijn kinderen én voor mij als moeder. Die goede nachtrust begint bij een goede pyjama. Deze moet lekker zitten, van een zacht materiaal zijn gemaakt en niet geheel onbelangrijk voor mijn twee mannetjes... er leuk uitzien. Namens Kiddyz krijg ik de kans om twee pyjama's uit de nieuwe wintercollectie van Little Label te testen. Ik ben benieuwd wat Bjorn en Finn er van vinden.

ONDER DE INDRUK

Wanneer de postbezorger mij het prachtige pakketje van Little Label overhandigt, zijn Bjorn en Finn er als de kippen bij. Ongeduldig kijken ze hoe ik de pyjama's één voor één uitpak en aan een hangertje in hun kamer hang. Finn springt enthousiast in het rond 'pyjama, pyjama... mijn nieuwe pyjama'. Hij is ruim drie jaar, maar erg klein voor zijn leeftijd waardoor hij in veel gevallen nog in de babymaatjes valt. Dit heeft als nadeel dat hij ze vaak niet "stoer" genoeg vindt door de kinderachtige printjes. Dit baby pyjamapakje met een all over print van blauwe ruitjes (blue argyle) valt duidelijk wél in de smaak. En niet alleen bij Finn, ik ben onder de indruk van de leuke print en de super zachte jersey stof (95% katoen en 5% elastaan). Het feit dat hij uit één stuk bestaat is ideaal voor Finn. Hij heeft namelijk een hekel aan opgestroopte truitjes en een blote buik tijdens de nacht.

SJIEK

Terwijl Finn nog steeds door de kamer springt van enthousiasme bekijkt Bjorn rustig zijn nieuwste aanwinst... de 'granddad-style' pyjama, een tweedelige klassieke pyjama-set met dezelfde blue argyle print als bij het pyjamapakje van Finn. Ook deze variant is gemaakt van de zachte jersey stof en heeft als leuk detail kleine houten knoopjes en een klassieke kraag. 'Wow mama, deze pyjama is écht sjiek', zegt hij uiteindelijk met behoorlijke overtuiging. Bjorn is niet snel geïnteresseerd in nieuwe dingen, zeker niet wanneer het gaat om een pyjama, maar van dit exemplaar van Little Label is hij duidelijk onder de indruk. Hij bekijkt ieder detail aandachtig, voelt aan de stof en blijft vol ongeloof vragen of deze pyjama écht voor hem is. Wanneer ik de twee pyjama's vervolgens naast elkaar hang, zijn de mannetjes nog meer onder de indruk... 'ze zijn hetzelfde!' Bjorn en Finn kunnen hun geluk niet op. De eenvoud in combinatie met de hoogstaande kwaliteit en verzorgde afwerking geven het geheel een prachtige uitstraling waar ik zelf ook erg blij van word. Ik kan niet wachten om de twee broertjes straks te zien stralen in deze "sjieke" pyjama's.

MOGEN WE AL NAAR BED

In een razend tempo worden de bordjes leeggegeten en zelfs voor het toetje hebben ze amper geduld. 'Mogen we al naar bed mama?' Vol verbazing kijk ik Bjorn en Finn aan. Normaal gesproken moet ik ze een aantal keer vriendelijk doch dringend verzoeken naar boven te gaan rond de klok van 19 uur. Ook het badritueel verloopt verrassend snel. Haren wassen, tanden poetsen en goed afdrogen van je kruin tot aan je tenen... de mannetjes doen het allemaal binnen no-time en zonder zeuren. 'Nu mag hij écht aan', zegt Bjorn tegen Finn terwijl hij hem zijn Little Label pyjamapakje aanwijst. Finn start zijn eerder opgevoerde vreugdedans opnieuw en stuitert vrolijk door de kamer. Na wat hulp bij het aantrekken, staan de twee broertjes uiteindelijk trots voor me in hun prachtige nieuwe pyjama's. Op de vraag of ze lekker zitten, antwoorden ze volmondig in koor 'JA'! Bjorn voegt hier nog aan toe dat hij zo lekker zacht is. En dat is hij zeker, de stof voelt heerlijk aan. De pasvorm van beide modellen is perfect. Bjorn is redelijk slank waardoor menig kledingstuk vaak als een "hobbezak" om zijn lichaam zit, maar deze "granddad pyjama" zit als gegoten. Bij het pakje van Finn valt mij op hoe mooi de Amerikaanse sluiting aan de bovenzijde valt. Deze sluit perfect aan waardoor er geen lubberende stof overblijft die kan irriteren tijdens het slapen. Na nog even te hebben geluisterd naar een verhaaltje, pakt Finn tevreden z'n knuffel schaap en geeft hij aan klaar te zijn om te gaan slapen. Ook Bjorn wil dolgraag z'n bed in en geeft zijn broertje een dikke kus. 'Slaap lekker lieve mannetjes, tot morgen'.


GEEF ZE EENS ONGELIJK

Het is 7.30 uur in de ochtend wanneer Bjorn en Finn vrolijk mijn slaapkamer binnen stormen. Op de vraag of ze lekker hebben geslapen in hun nieuwe pyjama's knikken ze bevestigend.  Het is weekend, dus tijd voor een uitgebreid "pyjama-ontbijt". En dat is natuurlijk extra feestelijk in deze mooie exemplaren van Little Label. Wanneer ik de mannetjes na het vullen van de buikjes vraag om zich aan te gaan kleden, klinkt er luid protest. Ze willen die overheerlijke pyjama's nog lang niet uit. En geef ze eens ongelijk. Ik vind het stiekem ook wel een erg leuk gezicht... de twee broertjes die samen spelen in die prachtige pyjama's. Ze zijn duidelijk goedgekeurd door mij, maar zeker door mijn twee kleine kanjers!

Voor de allerkleinsten

Voor de allerkleinsten heeft Little Label ook een speciale new born collectie met echte musthaves voor de eerste periode met je kleintje. Kiddyz mag namens Little Label een Baby blanket (omslagdoek) & een Baby bib (slab) weggeven met de geweldige print blue trees. Wil jij dit leuke setje winnen? Doe dan mee met onderstaande winactie!

Little Label winter 2016, Little Label review, Little Label winactie

Kiddyz mag een

Little Label

Baby blanket & Baby bib

t.w.v. €40,90 weggeven!

 

Wil jij dit leuke setje winnen?

 

Klik op onderstaande button

voor de winactie 

Deze actie loopt t/m 5 oktober 20.00 uur. 

Door deelname verklaar je akkoord te gaan met 
Neem een kijkje bij de nieuwe wintercollectie van Little Label. Klik op onderstaande brochures winter 2016 & sleepwear of neem een kijkje op


INFORMATIE

VOLG ONS

ZWANGER?

Schrijf je HIER in voor het gratis WIJ cadeaupakket met o.a. de blije doos!