Little & Pure, Wol, Omslagdoek, Omslagdeken, comfortabel geluk

(advertorial)

Kiddyz test deze keer Little & Pure comfortabel geluk voor 2!

Little & Pure heeft een omslagdoek voor de kleintjes en een omslagdeken voor de moeder of vader van 100% zuiver scheerwol ontwikkeld voor comfortabel geluk voor 2. -Little & Pure

Voordeel van wol

Wol is het enige materiaal dat van nature bedoeld is om warm te houden. De kleine luchtkamertjes in de structuur zorgen ervoor dat de warmte geïsoleerd en teruggekaatst wordt. Zo behoud je de bestaande warmte en wordt er tegelijkertijd warmteontwikkeling aangewakkerd. Toch zal je het nooit tè warm krijgen. Wol zorgt er namelijk ook voor dat de overtollige warmte buiten blijft. Zo heb je er zowel in de winter als de zomer veel plezier van. Een ander groot voordeel van wol is de activering van de zelfgenezende werzaamheid van het lichaam. Het heeft een masserende werking die de bloedsomloop stimuleert en ervoor zorgt dat de energie in je lichaam stroomt.

Biologisch gehouden schapen

De wol collectie van Little & Pure wordt gemaakt door een familiebedrijf in Polen. Zij hebben meerdere testen laten uitvoeren op het gebied van veiligheid voor kinderen en de medicinale werking van wol. Daarnaast staat het welzijn van de dieren voorop bij Little & Pure. Er wordt dan ook alleen wol afgenomen van veehouders met biologisch gehouden schapen.

Comfortabel geluk voor 2

Slechts twee weken geleden ben ik bevallen van mijn tweede zoontje, Sepp. Een kerngezond en prachtig mannetje dat het fantastisch doet. Na een zware bevalling van ruim 16 uur, laat mijn herstel echter nog te wensen over. Ik ben erg moe en moet na een kleine inspanning vaak al boeten met veel pijnklachten. Nu vroeg Kiddyz mij om de Little & Pure Omslagdoek voor Sepp en de Omslagdeken voor mezelf van 100% zuiver scheerwol te testen. Comfortabel geluk voor 2! Comfortabel en geluk zijn twee woorden die deze kersverse mama enorm blij maken. Wat ik niet wist, is dat het gebruik van wol ook nog eens kan bijdragen aan een voorspoedig herstel na de bevalling. Ik ben benieuwd!

Omslagdoek

De Little & Pure Omslagdoek en Omslagdeken worden geleverd in een handige tas. Ideaal om ze in mee te kunnen nemen wanneer ik bijvoorbeeld een weekendje weg ga. Uit de tas haal ik eerst de Omslagdoek (voor de kleintjes) in een zachte groene kleur. Het valt mij meteen op hoe heerlijk zacht hij aanvoelt. Ik leg hem voor me neer en vouw hem uit. Hij heeft een mooi formaat (100 x 100 cm). Zo kan Sepp er nog lang van genieten, in tegenstelling tot de standaard baby-omslagdoeken waar ze binnen mum van tijd zijn uitgegroeid. Het model is verder vergelijkbaar. Een vierkante doek met een comfortabele capuchon voor het warmhouden van het hoofdje. De binnenkant is afgewerkt met een zachte fleece-stof in een naturel kleur. Door het brede klittenband is er de mogelijkheid om hem goed af te sluiten wanneer je kindje er in ligt.

Omslagdeken

Vervolgens bekijk ik de Omslagdeken (voor de moeder of vader) in dezelfde prachtige groene kleur. Het model is exact hetzelfde als de Omslagdoek, maar dan een slag groter (150 x 150 cm) en zonder het klittenband. Hij is ook net zo heerlijk zacht en prachtig afgewerkt. Nooit eerder heb ik een deken voor volwassenen gezien met net zo'n comfortabele capuchon als bij een baby-omslagdoek. Maar ik moet toch eerlijk bekennen dat ik wel vaak jaloers naar Sepp kijk wanneer hij in zo'n warme omslagdoek in mijn armen ligt. Meteen bedenk ik mij hoe heerlijk het moet zijn om met deze Little & Pure Omslagdeken op de bank te zitten met een grote kop thee. Het idee alleen al zorgt voor een glimlach van oor tot oor. Ik kan niet wachten om hem te testen.

Vol in het zicht

De Little & Pure Omslagdoek en Omslagdeken liggen nu beiden voor me. Wow, wat zijn ze gaaf! Deze leg ik met alle liefde vol in het zicht in de woonkamer. De Omslagdoek voor Sepp hang ik over de rand van de box en mijn Omslagdeken staat prachtig als plaid over de leuning van mijn bank. 

Wat is dit heerlijk

De avond valt en het wordt donker buiten. Binnen steek ik de kaarsjes aan en zet een heerlijke kop thee voor mezelf. Aangezien ik Sepp nog graag dichtbij me heb en hij zich binnen korte tijd weer zal melden voor een voeding, besluit ik hem in de box te leggen. Ik leg hem op de Little & Pure Omslagdoek en wikkel hem in. Wat een prachtig warm pakketje! Tevreden slaapt hij door in de box. Ik nestel mij op de bank met de kop thee binnen handbereik en pak de Little & Pure Omslagdeken. Ik doe de capuchon op en sla hem volledig om me heen. Aangezien onze bank voor een raam met enkel glas staat, merk ik direct hoe fijn het is dat ik nu geen tocht in mijn nek voel. Wat is dit heerlijk!

Voor de volle 100 %

Wanneer Sepp zich meldt voor de voeding neem ik hem, nog heerlijk ingewikkeld, op schoot. Zelf sla ik ook de Omslagdeken weer om me heen. Ik kijk naar Sepp en ervaar het comfortabele geluk voor 2 voor de volle 100%. We zijn beiden heerlijk warm en ontspannen en blijven nog tot ruim een uur na de voeding zo samen zitten. Wat een geluk! 

Een stijgende lijn

Inmiddels, ruim een week verder, kan ik vertellen dat deze Little & Pure Omslagdoek en Omslagdeken niet meer zijn weg te denken uit ons dagelijkse leven. Voor Sepp gebruik ik hem in de box, tijdens het voeden, na het badje, in de kinderwagen, op schoot... eigenlijk constant. Sepp is uiterst ontspannen en voelt nooit koud of te warm aan. Zelf geniet ik ook enorm van mijn Omslagdeken. Ik merk dat de heerlijke warmte mij volledig ontspant en dat deze comfortabele rustmomenten ervoor zorgen dat ik gedurende de dag veel meer energie en minder pijn heb. Het herstel na mijn bevalling heeft eindelijk een stijgende lijn. En die glimlach op mijn gezicht... die zal niet snel meer verdwijnen!

In 5 prachtige kleuren

Deze heerlijke warme Omslagdoek en Omslagdeken van Little & Pure zijn verkrijgbaar in 5 prachtige kleuren, licht blauw, roze, grijs, groen en naturel. Kiddyz mag dit comfortabel geluk voor 2 in de kleur grijs weggeven! Wil jij kans maken? Kijk dan snel naar onderstaande winactie!

Kiddyz mag deze Little & Pure

Omslagdoek (voor de kleintjes) en

Omslagdeken (voor de moeder of vader)

van 100% zuiver scheerwol t.w.v. €128,95 weggeven!

 

Wil jij comfortabel geluk voor 2 winnen?

Klik dan snel op onderstaande button

Deze actie loopt t/m 12 januari 20.00 uur. 

Door deelname verklaar je akkoord te gaan met de

Wil je dit door Kiddyz geteste product bekijken?

Klik dan op onderstaande button

INFORMATIE

VOLG ONS

ZWANGER?

Schrijf je HIER in voor het gratis WIJ cadeaupakket met o.a. de blije doos!