(advertorial)

Kiddyz test deze keer de NAÏF Verzachtende Bodylotion!

Bij gebrek aan kwalitatief hoogwaardige producten voor hun eigen kinderen startte de twee ondernemende vaders, Sjoerd Trompetter en Jochem Hes een geweldige productlijn voor baby's zonder schadelijke of mogelijk irriterende ingrediënten, NAÏF! De producten van NAÏF QUALITY BABY CARE garanderen het comfort van een gezonde huid voor jouw kleintje(s) van top tot teen en alles ertussenin. Gemaakt van serieus natuurlijke ingrediënten en van de hoogste kwaliteit voor baby’s met een normale, gevoelige en droge huid met neiging tot atopie. Je kunt erop vertrouwen dat de producten zowel veilig als effectief zijn voor de verzorging van jouw baby, want die verdient alleen het allerbeste! -NAÏF

Enorme hoeveelheid

Iedere ouder zal het herkennen, je loopt een drogist of babyspeciaalzaak binnen en je aandacht wordt getrokken naar de enorme hoeveelheid verschillende verzorgingsproducten voor baby's. Je staat voor het schap vol met gele flesjes, groene potjes en paarse tubes, maar hoe weet je nou welke je moet kiezen? Wat is het beste voor jouw baby? Veel van die vrolijk gekleurde verpakkingen zitten vol met goedkope vulstoffen, minerale oliën en chemische conserveringsmiddelen. Ingrediënten waar de kwetsbare baby- of kinderhuid niet bepaald blij van wordt.

Huidproblemen

De huid van onze kleintjes is wel 5x zo dun als de huid van een volwassen persoon. Hierdoor is hij zeer gevoelig en snel geïrriteerd. Bij ruim 67% van de kinderen tot een jaar en 77% tot vijf jaar worden huidproblemen geconstateerd. Het is dus van groot belang dat deze gevoelige baby- of kinderhuid goed verzorgd wordt. 

Reuze benieuwd

Kiddyz is reuze benieuwd naar de veelbelovende productlijn van NAÏF en test dan ook graag de Verzachtende Bodylotion. Deze is speciaal ontwikkeld voor de dunne en gevoelige babyhuid en is geschikt voor dagelijks gebruik. Hij zorgt voor een perfecte hydratatie van de babyhuid door een unieke combinatie van actieve en natuurlijke ingrediënten zoals katoenzaad olie, zoete amandel olie, avocado olie, macademia olie en bisabolol (kamille).

Verzorgd

De Bodylotion wordt bezorgd in een prachtig verzorgde verpakking. Hierdoor zie ik meteen dat ik te maken heb met een bedrijf dat duidelijk zorg besteed aan zijn producten en klanten. Wanneer je een bestelling plaatst bij NAÏF kun je er ook nog eens voor kiezen om het mooi te laten verpakken. Zo wordt het echt een feestje om iemand producten van NAÏF cadeau te doen.

Neutrale uitstraling

De tube heeft een inhoud van 200 ml en ziet er prachtig uit. Door de neutrale uitstraling staat deze gegarandeerd mooi in iedere baby- of badkamer. Zo ook in het kamertje van Cato, een lief meisje van 4 maanden oud dat sinds haar geboorte last heeft van een gevoelige en onrustige huid.

Alles geprobeerd

Vrijwel alles heb ik geprobeerd om de onrustige huid van kleine Cato te kalmeren. Het ene product is te vet, het andere ruikt te sterk of het verergert de rode vlekjes op haar huid. Inmiddels begin ik er in te geloven dat er geen goede producten bestaan voor de gevoelige babyhuid. Zeker nu het kouder wordt, wil ik haar huidje zo graag goed verzorgen en beschermen. Hopelijk gaat deze Verzachtende Bodylotion van NAÏF mij bewijzen dat er wel degelijk goede baby verzorgingsproducten bestaan. 

Bad

Wanneer Cato uit bad komt, is haar huid vaak extra droog en rood. Dit lijkt mij dus het ultieme testmoment! Zoals altijd droog ik haar eerst zorgvuldig van top tot teen af. Zodra ze helemaal droog is pak ik de mooie tube Verzachtende Bodylotion van NAÏF en doe een klein beetje op mijn hand.

Allergeen-vrij synthetisch parfum

Ik kan het natuurlijk niet laten om mijn eigen neus er even in te steken. Het ruikt echt heerlijk! Een zachte, niet overheersende geur. NAÏF maakt gebruik van een allergeen-vrij synthetisch parfum, welke een zeer kleine kans heeft op allergische reacties. Dat vind ik al een zeer groot pluspunt!

Ontspannende werking

Ik begin te smeren bij haar beentjes. De Bodylotion voelt niet vet aan, smeert gemakkelijk uit (waardoor ik maar weinig nodig heb) en trekt direct goed in. Na haar beentjes volgt de rest van het lichaam. De aanraking met deze zachte Bodylotion in combinatie met de aangename geur lijkt een ontspannende werking te hebben op Cato. Haar normaal zo gespannen lijfje ontspant ineens volledig.

Vlekken

Na het badje en het insmeren is het tijd om haar lekker warm aan te kleden. Dit begint met een droge luier en een rompertje. Ik maak vaak genoeg mee dat verzorgingsproducten, tot mijn grote ergernis, vieze vlekken achterlaten in haar hagelwitte romper. De Bodymilk van NAÏF doet dit duidelijk niet! Haar rompertje is na het aantrekken nog net zo wit en plakt niet aan haar net ingesmeerde lijfje. Hier wordt deze mama erg blij van! En kleine Cato blijkbaar ook, want die ligt met een grote glimlach voor me op de commode. Zou ze hiermee duidelijk willen maken dat deze eerste test voor haar geslaagd is?!

Razend enthousiast

Gedurende een week heb ik de NAÏF Verzachtende Bodylotion gebruikt bij Cato en ben razend enthousiast over dit product! Haar huidje is al een stuk rustiger geworden en voelt heerlijk zacht aan. Samen genieten we van het dagelijkse "insmeer-ritueel" met dit geweldige product. NAÏF QUALITY BABY CARE bewijst het, goede baby verzorgingsproducten bestaan dus tóch! 

Top product

Ook haar grote zus van bijna drie jaar smeer ik nu in met de NAÏF Verzachtende Bodylotion. Ze vindt het heerlijk dat haar (normale) huid nu extra zacht aanvoelt. Ook de zachte geur valt duidelijk bij deze peuter in de smaak. Zelf smeert ze iedere avond een klein beetje op haar neusje en zegt dan 'cremie ruikt lekker mama'. Wij smeren vrolijk door met dit top product en kunnen haast niet wachten om kennis te maken met de rest van de verzorgingslijn van NAÏF!

Kiddyz mag deze Verzachtende Bodylotion van

NAÏF QUALITY BABY CARE weggeven!

Wil jij hem winnen?

Klik dan snel op onderstaande button

Deze actie loopt t/m 10 december 20.00 uur. 

Door deelname verklaar je akkoord te gaan met de

Wil je dit door Kiddyz geteste product bekijken?

Klik dan op onderstaande button

INFORMATIE

VOLG ONS

ZWANGER?

Schrijf je HIER in voor het gratis WIJ cadeaupakket met o.a. de blije doos!