(advertorial)

Kiddyz test deze keer de NAÏF ZONNEBRANDcrème EN AFTER SUN!

Bij gebrek aan kwalitatief hoogwaardige producten voor hun eigen kinderen startte de twee ondernemende vaders, Sjoerd Trompetter en Jochem Hes een geweldige productlijn voor baby's en kinderen zonder schadelijke of mogelijk irriterende ingrediënten, NAÏF! De producten van NAÏF QUALITY BABY CARE garanderen het comfort van een gezonde huid voor jouw kleintje(s) van top tot teen en alles ertussenin. Gemaakt van serieus natuurlijke ingrediënten en van de hoogste kwaliteit voor baby’s en kinderen met een normale, gevoelige en droge huid met neiging tot atopie. Je kunt erop vertrouwen dat de producten zowel veilig als effectief zijn voor de verzorging van jouw kleintje, want die verdient alleen het allerbeste! -NAÏF

Zonproduct zonder rommel

Naast het succes van de NAÏF Zonnebrandcrème SPF 50, komen de ondernemende vaders nu met een nieuw 'zonproduct zonder rommel'... de NAÏF Cooling After Sun. Een verkoelende en kalmerende gel, speciaal ontwikkeld voor de kinderhuid die na blootstelling aan de zon wel wat extra verzorging kan gebruiken. Kiddyz is reuze benieuwd naar deze twee toppers in de productlijn van NAÏF en test ze dan ook graag uit.

De eerste zonnestralen

Met de eerste mooie lentedagen achter de rug, begint het bij velen te kriebelen. De nieuwste zomercollectie wordt in huis gehaald en de tuinmeubelen ondergaan een grondige poetsbeurt. Wat vaak wordt vergeten tijdens de eerste zonnestralen in het voorjaar is de zonnebrand. Men denkt vaak dat de zon nog niet schadelijk is, maar niets is minder waar. De huid, en zeker die van onze kinderen, moet je goed beschermen! Mijn twee jongens Bjorn (7) en Finn (4) zijn dol op het mooie weer, maar vinden het vreselijk om te worden ingesmeerd. Ze hebben totaal geen geduld voor dit vervelende werkje en zijn alles behalve blij met het plakkerige eindresultaat. Ik ben benieuwd wat ze van de zonnige NAÏF producten vinden. 

Zonnebrandcrème

Smeren, smeren, smeren! De huid van baby's' en kinderen is kwetsbaar en moet goed beschermd worden tegen de zon. De huid herinnert zich elke zonnestraal vanaf het moment dat je geboren bent. De natuurlijke UV-filters in NAÏF Zonnebrandcrème werken daarom extra goed. Ingrediënten als Shea Butter en Zinkoxide beschermen de huid niet alleen, ze voeden tegelijkertijd.

Het is 7.15 uur in de ochtend en de dag is begonnen. Bjorn en Finn stuiteren door de kamer terwijl ik het ontbijt klaarmaak in de keuken. De weersverwachting voor vandaag voorspelt veel goeds, dus er worden plannen gemaakt om naar buiten te gaan. Picknicken in de tuin, voetballen op de hei en fietsen naar de haven blijken favoriet. Tijdens het aankleden trekt Finn al snel de conclusie dat wanneer de zon schijnt, je zonnebrand moet smeren.  Iets dat bij zijn oudere broer zorgt voor protest... 'dat is écht nog niet nodig hoor, het is nog lang geen zomer'. De teleurstelling is groot wanneer ik Finn z'n verhaal bevestig en de tube open. Met samengeknepen ogen laat hij het toe dat ik z'n gezicht insmeer. Ook dit product van NAÏF heeft die vertrouwde subtiele geur. Wanneer ik vervolgens de armen insmeer en meld dat hij klaar is, opent Bjorn voorzichtig z'n ogen... 'nu al?' Deze Zonnebrandcrème is makkelijk smeerbaar en trekt snel in de huid, waardoor het "smeer-ritueel" een stuk korter is. Het resultaat is een heerlijk zachte en goed beschermde huid zonder strijd en tranen. Finn is vooral onder de indruk van de vrolijk ogende zon op de tube en laat zich wonder boven wonder zonder verzet insmeren. Binnen no-time zijn de mannetjes klaar om naar buiten te gaan. Het zonnetje komt al langzaam door... dat wordt genieten. 

Cooling After Sun

Na een zonnige dag kan jouw mini-me wel wat extra verzorging gebruiken. De NAÏF Cooling After Sun Gel kalmeert en verkoelt. Ingrediënten zoals Aloë Vera en Glycerine verminderen roodheid van de huid na blootstelling aan UV-straling. Net als alle andere producten van NAÏF bevat de nieuwe Cooling After Sun alleen de beste natuurlijke ingrediënten. Zoals aloë vera wat de kinderhuid kalmeert. Daarbij is de gel gemakkelijk uit te smeren en heeft deze de bekende en populaire NAÏF geur meegekregen. De geur is allergeenvrij, zodat de kans op allergische reacties nihil is. Ook al is de aftersun speciaal voor kinderen ontwikkeld, de mama's en papa's kunnen er natuurlijk ook van meegenieten. Samen smeren maakt het leuk!

Na de positieve ervaring met de Zonnebrandcrème zijn Bjorn en Finn nieuwsgierig geworden naar de NAÏF After Sun. In tegenstelling tot het normale "smeer-gevecht", reiken ze nu hun hand uit en vragen ze of ze het zelf mogen doen. Voorzichtig smeren ze de After Sun uit over de wangen, de neus, het voorhoofd en de armen. Ook mijn gezicht moet er aan geloven. De After Sun voelt heerlijk zacht en verkoelend aan en trekt goed in de huid. Ik ben fan!

Zomerse toppers

De NAÏF Zonnebrandcrème en After Sun zijn in onze ogen een geweldige aanwinst voor deze fantastische productlijn. Zowel ik als mijn kinderen zijn enthousiast over deze twee zomerse toppers. Laat de zon maar schijnen, wij zijn er klaar voor!

KWF Kankerbestrijding

Net als KWF Kankerbestrijding wil NAÏF ouders bewust maken dat het goed insmeren van kinderen tegen de schadelijke effecten van de zon heel belangrijk is. Zowel vóór als ná een dag zonplezier. Voor iedere verkochte Zonnebrandcrème en After Sun doneert NAÏF aan KWF Kankerbestijding "zo hopen we dat elke zonnige dag iets kan bijdragen aan de wereldwijde strijd tegen (huid)kanker", aldus Jochem Hes, één van de twee vaders die NAÏF opgericht hebben.

Wil je deze door Kiddyz geteste producten bekijken?

Klik dan op onderstaande button

INFORMATIE

VOLG ONS

ZWANGER?

Schrijf je HIER in voor het gratis WIJ cadeaupakket met o.a. de blije doos!