Puckababy Sleeper review

(advertorial)

Kiddyz test deze keer de Puckababy® Sleeper

Goed slapen is erg belangrijk voor een pasgeboren baby én voor jou als kersverse ouder. Door de vele prikkels en buikkrampjes vallen baby's vaak moeilijk in slaap. De Puckababy® Sleeper, een vertrouwd en warm bedje met wiegfunctie, verkleint die grote nieuwe wereld. Het geborgen gevoel van mama’s buik is weer even terug en dat stelt de baby gerust. In het vliegtuig, tijdens uitstapjes of gewoon thuis... met de Sleeper heb je overal een fijn wiegje bij de hand.-Puckababy®

SLAAP

Slaap draagt bij aan een gezonde ontwikkeling van je baby. Als ouder doe je er dus alles aan om te zorgen dat je kleintje voldoende slaapuurtjes maakt. Helaas gaat dit vaak moeizaam en kost het veel tijd, energie en frustratie. Je zal niet de eerste zijn die eindeloos wiegend door de kamer loopt tot je kleintje in slaap valt. Helaas schrikt je baby bij het wegleggen vaak meteen weer wakker. Dit is heel normaal en laat zich wetenschappelijk verklaren. Een pasgeborene komt pas na een half uur in de fase van diepe slaap. Tot die tijd zal je baby helaas erg snel wakker schrikken.

IK KOM NERGENS MEER AAN TOE

Met de komst van Guusje word ik herinnerd aan de eerste weken na de geboorte van haar twee jaar oudere zus. Deze tijd met mijn pasgeboren baby was bijzonder, maar ik zal ook zeker niet ontkennen dat het zwaar was. Uren achtereen liep ik wiegend door het huis met een krijsende baby op mijn arm. Guusje is een paar weekjes oud en heeft erg veel last van de bekende buikkrampjes en huiluurtjes. Het liefste ligt ze, net zoals haar oudere zus toendertijd, veilig en geborgen in mijn wiegende armen tot ze in slaap valt. Wanneer ik haar vervolgens in de wieg of box leg, begint de ellende weer van voor af aan. De plotselinge wissel van mijn warme armen naar een koude ondergrond zorgt ervoor dat ze wakker schrikt en begint te huilen. Mijn huis is een puinhoop, de was stapelt zich op en menig kopje thee sla ik koud achterover. Ik kom nergens meer aan toe! Namens Kiddyz mag ik de Puckababy® Sleeper testen. Zal dit comfortabele bedje met wiegfunctie rust gaan bieden aan Guusje én aan mij?

IK BEN VERRAST

De verpakking van de Puckababy® Sleeper ziet er veelbelovend uit en bevat direct een beknopte uitleg over de werking van het product: Hug - Rock - Sleep. Knuffelen, wiegen en slapen... dat klinkt mij als muziek in de oren en ik weet niet hoe snel ik de Sleeper uit z'n verpakking moet halen. Op tafel ligt een klein, comfortabel ogend bedje in een zachte kleurencombinatie. Iets wat mij direct opvalt, is de stevige hoofdbescherming. Een mooi detail dat zeker zal gaan bijdragen aan het creëren van een geborgen gevoel. Het dekentje vormt een coconnetje en is gemakkelijk te openen door een tweetal ritsen. Hierdoor leg je je kindje in één beweging op het zachte matrasje. De twee zijkanten, met aan beiden uiteinden een handvat, vormen tot slot de wiegfunctie van dit prachtige bedje. Ik ben verrast door de hoogstaande kwaliteit en de mooie afwerking van het product. Vol ongeduld wacht ik op het eerstvolgende huiluurtje van Guusje, zodat ik deze Sleeper uitgebreid kan gaan testen.

VOL ONGELOOF

Al snel hoor ik Guusje ontevreden geluidjes maken vanuit de box in de woonkamer. Terwijl ik het dekentje van de Sleeper openrits, gaat het zachte geluid op de achtergrond over in hartverscheurend huilen. Ik haal Guusje uit de box en leg haar voorzichtig op het matrasje. Ik plaats de armpjes naast haar lichaam en rits het coconnetje dicht. Vervolgens vouw ik de twee zijkanten omhoog en til ik de Sleeper op aan het handvat. In deze positie schuif ik mijn andere arm onder de Sleeper, waardoor ik de wieghouding aanneem die Guusje gewend is. Na op deze manier even met haar geknuffeld te hebben (Hug), besluit ik de wiegfunctie te gaan testen. Voorzichtig laat ik de Sleeper langs mijn lichaam zakken en maak ik zachte wiegbewegingen (Rock). Het geheel voelt stevig en stabiel aan, waardoor ik mij geen moment afvraag of het wel veilig is. Het duurt niet lang of het harde huilen gaat over in zachte geluidjes, waarna ze verrassend snel in slaap valt (Sleep). Na nog even gewiegd te hebben, besluit ik over te gaan tot het volgende onderdeel van deze test... het wegleggen. Ik plaats de Sleeper in het midden van de box en vouw de zijkanten open. Met verbazing kijk ik naar mijn ontspannen meisje. Wachtend op een nieuwe huilbui blijf ik naast de box staan, maar hij komt niet... ze slaapt door! Vol ongeloof loop ik richting de keuken en zet een kop thee. Een kop thee die ik sinds lange tijd warm op ga drinken!


RUST EN GEBORGENHEID

In de dagen die volgen, blijft de Sleeper het gewenste resultaat leveren. En niet alleen binnenshuis... inmiddels durf ik Guusje overal mee naartoe te nemen. Waar ik voorheen al angstzweet kreeg bij het idee dat ze midden op het overvolle terras een huilbui zou krijgen, zoek ik de drukte en gezelligheid nu gráág op. Met de Sleeper (die overigens perfect in de kinderwagenbak past) heb ik haar binnen no-time tevreden in slaap. Ook wanneer ik op visite ga, neem ik dit comfortabele wiegje altijd met me mee. Het geeft niet alleen Guusje de rust en geborgenheid die ze nodig heeft, maar ook mij enorm veel vertrouwen en een ontspannen gevoel. De buikkrampjes en de bijbehorende huiluurtje zullen nog wel even blijven, maar door de Puckababy® Sleeper zijn ze een stuk draaglijker geworden voor Guusje én voor mij!

ABSOLUTE MUSTHAVE

De Puckababy® Sleeper is in mijn ogen een absolute musthave voor iedere pasgeboren baby en ouder. Guusje is geen uitzondering wanneer het gaat om moeilijk in slaap vallen en hartverscheurende huilbuien. Het is iets waar vrijwel iedere kersverse ouder mee te maken krijgt. Door de drie simpele handelingen Hug - Rock - Sleep, is de Sleeper écht een uitkomst tijdens de  eerste vier maanden (6,5 kg - 63,5 cm) van je kleintje.

GRIJP DEZE KANS

Gun jij je kleintje (en jezelf) ook voldoende rust? Kiddyz mag namens Puckababy® zo'n fantastische Sleeper t.w.v. €119,99 weggeven. Ben je zwanger, een kersverse mama of papa óf ken je iemand die deze Sleeper goed kan gebruiken? Grijp deze kans en doe mee met onderstaande winactie!

Puckababy Sleeper

Kiddyz mag een

Puckababy® Sleeper

t.w.v. €119,99 weggeven!

 

Wil jij hem winnen?

 

Klik op onderstaande button

voor de winactie 

Deze actie loopt t/m 8 september 20.00 uur. 

Door deelname verklaar je akkoord te gaan met 

Wil je dit door Kiddyz geteste product bekijken?
Klik dan op onderstaande button

INFORMATIE

VOLG ONS

ZWANGER?

Schrijf je HIER in voor het gratis WIJ cadeaupakket met o.a. de blije doos!