KIEKEBOE

HET GEZICHT ACHTER KIDDYZ (LOES) GEEFT JE EEN KIJKJE IN HAAR LEVEN ALS MOEDER VAN BJORN (6) EN FINN (3) NAAST HET RUNNEN VAN HET ONLINE MAGAZINE


Oenny

Helping Hand Wash Naïf review

Mijn kinderen hun handen laten wassen, resulteerde vaak in een strijd. Maar dankzij Oenny is dit onderdeel van de dagelijkse hygiëne nu één groot feest! (fotocredit: Kim Roza)

meer lezen

Peuterpraat

Finn start iedere morgen de dag met een flinke dosis energie, een glimlach die je laat smelten en een scala aan onsamenhangende verhalen. Hij praat nogal graag over alles wat hij in zijn leventje meemaakt. Dat zijn woordenschat minder groot is dan hij zelf denkt, resulteert vaak in de meest hilarische peuterpraat. 

meer lezen

Meidenwereld

Samen met Bjorn en Finn ben ik uitgenodigd om de My Little Pony Vriendschap Tour te bezoeken. Een 20 minuten durende beleving die volledig in het teken staat van vriendschap en My Little Pony. Zelf heb ik leuke jeugdherinneringen aan de kleurige Pony's, maar is deze meidenwereld ook leuk voor mijn twee jongens?

meer lezen

Mama

Mamablog, Blogger, Blog, Mama, Voor het eerst moeder, Moederrol, Zwangerschap, Geboorte

Als klein meisje wist ik één ding zeker... 'als ik later groot ben, word ik mama'. Met een bepaald ideaalbeeld voor ogen hield ik mij vast aan deze diepgewortelde wens. Inmiddels is het alweer zes jaar geleden dat de geboorte van Bjorn mij voor de rest van mijn leven mama maakte. Een titel waar ik beetje bij beetje aan begin te wennen. 

meer lezen

Perfect gezin

Moeder zijn lijkt tegenwoordig een onmogelijke taak. We laten ons leiden door perfecte gezinsfoto's op social media, eindeloze opvoedtips van Nanny Jo Frost en betuttelend commentaar van het consultatiebureau. De lat van het ouderschap ligt hoog! Maar wat is er mis met de realiteit? Wat is er mis met een puberende peuter, rampzalige gezinsuitjes en een niet luisterende kleuter? Wat is er mis met een iets minder perfect gezin?

meer lezen

Lentekriebels

Loes Ackermann, lentekriebels, gedachten

De zon breekt door en de temperatuur kruipt langzaam omhoog. Ik geniet in het zonnetje van de vrolijk fluitende voorbijgangers. Iedereen voelt ze... lentekriebels! Ik barst van de energie, maak nieuwe plannen en ben onbegrensd aan het dagdromen. Wat gebeurt er wanneer ik deze hersenspinsels op een rijtje zet... het geeft jou een uniek kijkje in mijn gedachten!

meer lezen

Het is Pasen

De broodjes liggen in de oven, de geur van vers geperste jus d'orange vult de kamer en de gekookte eitjes hebben een prominente plek op de feestelijk gedekte tafel. Vol ongeduld springen de kinderen op het grote bed... 'wakker worden papa, het is Pasen!'

meer lezen

Hiep hiep hoera

Wat een feestweek! Mijn kleine mannen vieren hun 3e en 6e verjaardag. Twee keer een huis vol met kleurrijke ballonnen, twee keer een verjaardagstaartje met kaarsjes, twee keer luidkeels 'lang zal hij leven' zingen... twee keer genieten van een bijzondere mijlpaal!

meer lezen

nijntje museum

Finn (3) ontdekt de wereld in het klein bij het nijntje museum in het gezellige Utrechtse Museumkwartier. Hij neemt een kijkje in het huis van nijntje, bekijkt de dieren in de dierentuin en brengt een bezoekje aan de dokter. Een educatieve ontdekkingsreis samen met nijntje en haar vriendjes.

meer lezen

Wondere wereld

Deze keer dompel ik me onder in de wondere wereld van zwangerschap en baby's op de jaarlijkse Negenmaandenbeurs. Een leuke ontmoeting met bestaande partners van Kiddyz en mooie nieuwe producten. Ik geef je een kijkje bij een aantal van deze geweldige merken.

meer lezen

Mijn woorden

Zijn boterham staat nog onaangeraakt op tafel, terwijl hij druk aan het bouwen is met de duplo. Ik verzoek hem vriendelijk aan tafel te komen eten. Hij kijkt me aan, wijst met z'n vingertje naar me en zegt 'Nu even niet mama, ik ben bezig'. In de stilte die volgt besef ik... dat zijn mijn woorden!

meer lezen

Relax mama

Langzaam word ik wakker in de duisternis. Het is muisstil. Zouden ze al wakker zijn? Ik hoor geen lieve stemmetjes die me roepen of trappelende voetjes op de gang. Voorzichtig open ik mijn ogen en kom tot het besef... een heel weekend weg zonder mijn kinderen, ik geloof dat ik het kan! 

meer lezen

Me-time

Mijn spullen zijn gepakt! Een heel weekend zonder lieve stemmetjes die me roepen wanneer de ochtend begint, zonder het geluid van dribbelende voetjes op de gang, zonder gezellige voorleesmomentjes op het grote bed. Een heel weekend weg zonder mijn kinderen... ik hoop dat ik het kan!

meer lezen

Tikke takke regen

'Het is herfstachtig' klinkt er uit de geluidsboxen, op het moment dat ik de voordeur open. 'Mam... het regent' weet Bjorn mij  (enigzins verontwaardigd) te melden. Finn trekt al snel de conclusie dat het slim is om zijn capuchon op te doen, duwt zijn grote broer aan de kant en stapt moedig over de drempel.

meer lezen

Geen tijd om ziek te zijn

Het was de afgelopen week volop in het nieuws... griepepidemie in Nederland is een feit! Hoe kon ik denken dat mij dit bespaard zou blijven?! Natuurlijk ben je als hardwerkende moeder geen uitzondering op de regel. Ik heb alleen simpelweg geen tijd om ziek te zijn! 

meer lezen

De ontbijttafel

Het is 7 uur, de ochtendspits is in volle gang. Ik haast me onder de douche, maak mezelf toonbaar, dek de tafel, maak de kindjes wakker, was ze, kleed ze aan en neem tevreden plaats aan de ontbijttafel. Het is me weer gelukt! 

meer lezen

Voor de rest van mijn leven

Blog, Mamablog, zwangerschap, kinderwens, oudersvannu, zwangerschapstest, gezin, moeder, kinderen, online magazine

Vanaf vandaag geef ik je een kijkje in mijn leuke leven. Ik ben Loes, moeder van Bjorn (5) & Finn (2) en het gezicht achter het online magazine, Kiddyz. Al vanaf jongs af aan ben ik geïnteresseerd in alles uit de wondere wereld van de kleintjes. Op een dag gaf ik gehoor aan mijn diepgewortelde wens... ik wilde moeder worden!

meer lezen

INFORMATIE

VOLG ONS

ZWANGER?

Schrijf je HIER in voor het gratis WIJ cadeaupakket met o.a. de blije doos!