Opvoeding

Mijn kind bijt

Het spijt me vreselijk! Normaal doet hij dit nooit. Hij wordt wel eens boos en kan dan flink gillen, maar bijten?! Hoe moet ik hiermee omgaan? Is dit normaal gedrag?

meer lezen

Nee is nee

 

Nee lieverd, je mag niet tekenen op de tafel. Alsjeblieft stop daarmee. Stop nou! Niet ineens gaan huilen, omdat het niet mag. Hou nou op met huilen...Oké dan, teken maar!

meer lezen

In de hoek

Er zijn van die momenten dat je peuter je tot wanhoop drijft met z'n gedrag. Dan is het erg verleidelijk om te dreigen met het ouderwetse "in de hoek zetten". Maar is die straf eigenlijk wel zo effectief als velen van ons denken?

meer lezen

Kidsproof

Kijk uit, niet vallen, niet doen, pas nou toch eens op...Soms voel je je net een politieagent in je eigen huis! Bij de verandering van stil liggende baby tot ondernemende peuter komt heel wat kijken. Is jouw huis al kidsproof?

meer lezen

Help! een nieuwe baby

Beschuit met roze muisjes, baby, geboorte, zusje, broertje

Daar is de positieve zwangerschaps-test! Jullie kunnen je geluk niet op en zouden het goede nieuws het liefste van de daken willen schreeuwen. Helaas denkt de dreumes in dit gezin daar toch iets anders over.

 

meer lezen

Eet smakelijk

Iedere avond weer hetzelfde ritueel. Jij staat uren in de keuken om de schijf van vijf bij jouw kind voor te schotelen. Inmiddels draai je je hand niet meer om voor creaties die volledig aansluiten bij hun belevingswereld.

meer lezen

INFORMATIE

VOLG ONS

ZWANGER?

Schrijf je HIER in voor het gratis WIJ cadeaupakket met o.a. de blije doos!