VERZORGING

Top 10 baby slaaptips

Top tien baby slaaptips

Goed slapen is erg belangrijk voor een baby én voor jou als kersverse ouder, maar helaas niet altijd vanzelfsprekend. Hoe maak je een einde aan die vermoeiende gebroken nachten? Kiddyz geeft je de top 10 baby slaaptips.

meer lezen

Rode vlekjes

rode vlekjes, kinderziekten, vijfde ziekte, zesde ziekte, waterpokken, mazelen, rode hond, roodvonk, meningokokkenziekte

Je kleintje is ziek en binnen no-time zie je allemaal rode vlekjes op de huid verschijnen. Een symptoom dat bij vrijwel alle kinderziekten hoort. Hoe weet je welke ziekte je kind heeft?

meer lezen

Top 10 baby vakantietips

top 10 vakantietips, top tien babyvakantietips, vakantie, zomer, baby

Je gaat voor het eerst met je baby op vakantie. Leuk! Maar natuurlijk ook reuze spannend. Kiddyz zet de 10 belangrijkste vakantietips voor je op een rijtje. Zo wordt deze ervaring een feestje om nooit te vergeten!

meer lezen

De eerste 24 uur

De eerste 24 uur met een pasgeboren baby, geboorte, bevalling, apgarscore, navelstreng, placenta, hechten, baarmoeder, borstvoeding, reflex-testen, babyvoeding, naweeen, vloeien, verloskundige, kraamhulp, baby

Je bent zwanger! Alles is geregeld voor de komst van je kindje. Het wiegje staat klaar, de newborn luiertjes zijn in huis gehaald en je kijkt uit naar het moment van de bevalling. De eerste 24 uur met je baby is leuk, maar ook erg spannend! Wat komt er allemaal kijken bij deze bijzondere tijd...

meer lezen

Géén paracetamol

Je kind heeft vuurrode wangen en is lusteloos... koorts! Je wilt er alles aan doen om dit voor hem zo dragelijk mogelijk te maken, maar is het geven van paracetamol wel de juiste manier?

meer lezen

Kangoeroeën

Het is al vaker uit wetenschappelijk onderzoek gebleken, huid op huid contact tussen ouders en hun pasgeboren baby heeft veel positieve effecten.

meer lezen

Babyhuidje

Mag ik het huidje van mijn baby ergens mee insmeren?Is dit wasmiddel wel goed genoeg? Hoe komt het dat de huid van een baby zo gevoelig is? De verzorging van een babyhuid brengt veel vragen met zich mee...

meer lezen

Zwanger, wat nu?

Gefeliciteerd, je bent zwanger! Wat staat je de komende maanden allemaal te wachten? Kiddyz zet de belangrijkste momenten op een rijtje. En hélemaal fijn... je krijgt een GRATIS overzichtelijke zwangerschapskalender, zodat je niks vergeet (onderaan het artikel).

meer lezen

Rode babybilletjes

Er klinkt een oorverdovend gegil wanneer ik de vuurrode billetjes van mijn baby voor de zoveelste keer insmeer met verzachtende crème. Niks lijkt te helpen. Wat moet ik doen?

meer lezen

Tandenpoetsen

Kaken stijf op elkaar en flink nee schuddend, spartelt de 1 jarige dreumes voor je op de commode. En dat iedere dag opnieuw. Het is een strijd die jij als ouder lijkt te verliezen. Tandenpoetsen...hoe dan?

meer lezen

Badderen

Voor het eerst je baby in bad doen is best spannend! Gelukkig is er de kraamverzorgster om je te helpen. Maar na een week sta je er toch echt alleen voor. Je wilt het graag goed doen, maar waar moet je ook alweer allemaal op letten?

meer lezen

Heeft mijn baby reflux?

Vanaf het moment dat een baby geboren wordt, hebben de kersverse ouders zorgen. Eet hij wel genoeg? Is ze niet te bleek? Hij huilt zoveel! Vaak zijn het zorgen om 'niks', maar heel soms is er zo'n onderbuikgevoel dat er iets niet klopt.

meer lezen

Een ijsje is gezond

Ok...gezond is misschien een klein beetje overdreven, maar ijs is zeker niet ongezond. Natuurlijk zit er suiker in, maar de basis is eieren met melk. En laten die nou net belangrijke bouwstoffen leveren zoals aminozuren en eiwitten. 

meer lezen

Wiegelied

Wat heerlijk moet het zijn voor zo'n klein wonder, bij de moeder in de buik. Rustig heen en weer gewiegd worden met geruststellende stemmen op de achtergrond. Maar dan is daar dè geboorte... 

meer lezen

INFORMATIE

VOLG ONS

ZWANGER?

Schrijf je HIER in voor het gratis WIJ cadeaupakket met o.a. de blije doos!